Bijnett, net ff anders

Kledingadvies met kleuranalyse bij Bijnett Kleding en Accessoires in Wijk bij Duurstede

De juiste kleding in de juiste kleuren versterken je natuurlijke schoonheid. Je ziet er gezond en jonger uit en je ogen stralen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en een sterke uitstraling. Bijnett helpt je de ideale garderobe bij elkaar te vinden met behulp van een persoonlijke kleuranalyse. Aan de hand van de verschillende seizoenstypes zie je hoe sterk het effect van kleur is op je uiterlijk.

Je vindt onze boetiek hier

Welk seizoenstype ben jij?

Bij een kleurenanalyse onderscheiden we verschillende seizoenstypes. Deze zijn vernoemd naar de 4 jaargetijden: lente, zomer, herfst en winter. Bij elk type passen bepaalde kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur en mooi aansluiten bij de kleurtonen van je huid, ogen en haar. 


De kenmerken die we meenemen in de kleuranalyse zijn:
  • licht of donker
  • helder of gedempt
  • warm of koel

Kledingadvies bij jouw kleurtonen

De combinaties tussen de kenmerken van jouw huid, ogen en haar bepalen welke kleuren mooi bij jou staan. Zo staan bij een lentetype lichte, heldere en warme kleuren het beste. Zomertypes floreren beter bij lichte, gedempte en koele kleuren. Herfsttypes juist bij donkere, gedempte en warme kleuren. 

Wintertypes zien er het meest fris uit in donkere, heldere en koele kleuren.

Kom langs voor kleuradvies
kleuranalyse

Ontdek welke kleuren het beste bij jou passen

Benieuwd welk type jij bent en welke kleuren het beste in jou naar boven halen? Kom dan naar onze kledingwinkel in Wijk bij Duurstede voor een kleuranalyse.  De koffie staat altijd voor je klaar!